Tartanak-e a debreceniek egy Magyarországon elkövetett terrortámadástól?

Akt.:
Árva Tamás
Árva Tamás - © Fotó: Molnár Péter
Debrecen – Árva Tamás szerint nem vagyunk olyan fontosak, hogy energiát fektessenek belénk a terroristák, nem kell aggódnunk emiatt.

Szintén nem tart a terroristáktól, illetve a támadásuktól Zilahi Eufrozina sem. Talán ha még mindig lennének menekültek a táborban, és sokan itt lennének közöttünk – de így sokkal könnyebb kiszúrni a rossz szándékú embereket.

Zilahi Eufrozina Zilahi Eufrozina ©

– Nem félek attól, hogy minket támadás érne. Szerintem túlságosan kis pont vagyunk ahhoz, főként Debrecen – vélte Baja Gertrúd.

Baja Gertrúd Baja Gertrúd ©

– Nem számítunk nagyhatalomnak, nem lenne kellőképpen figyelemfelkeltő egy nálunk elkövetett terrorcselekmény – hallottuk Király Bálinttól.

Király Bálint Király Bálint ©

– Biztosan nőtt a kockázat, de nem olyan mértékben, hogy valós félelmet kellene éreznünk egy terrorcselekmény miatt – mondta Takács Ádám.

Takács Ádám Takács Ádám ©

– Bár voltak olyan lépéseink, amivel kezdetben nem értettek egyet más országok, és a menekültek helyzetét is megnehezítettük, azt gondolom, nincs okunk félni. Én bízom a magyar terrorelhárításban – osztotta meg velünk gondolatait Tolvaj Krisztina.

Tolvaj Krisztina Tolvaj Krisztina ©

HBN–MP|Fotók: Molnár Péter
hirdetés