Taroltak az orvosisok az OTDK-n

Taroltak az orvosisok az OTDK-n
Taroltak az orvosisok az OTDK-n - © Fotó: unideb.hu
Debrecen – Az egyetem eddigi legsikeresebb szereplése az Országos Tudományos Diákköri Konferencia Orvos- és Egészségtudományi Szekciójához kötődik.

A XXXII. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Orvos- és Egészségtudományi Szekcióját április elején Budapesten rendezték meg. A konferenciára a Debreceni Egyetem az orvostudományi osztatlan és osztott képzések hallgatói közül 98-at, az egészségtudományi osztott képzésekben résztvevő hallgatók közül pedig 15-öt nevezhetett. Ez a 113 fős delegáció az eddigi legnagyobb, mellyel a Debreceni Egyetem az OTDK Orvos- és Egészségtudományi Szekcióján indulhatott.


Fotó: unideb.hu Fotó: unideb.hu ©

A mennyiség azonban nem ment a minőség rovására, hiszen a bemutatott pályamunkákkal 55 díjat nyertek intézményünk diákjai. Minden eddiginél több, 18 első, 19 második és 18 különdíjat szereztek a Debreceni Egyetem hallgatói. Emellett mind az egészségtudományok, mind a gyógyszerész- és fogorvostudományok területén szép számú díj született a klinikai és elméleti orvostudományi tagozatokban elért sikerek mellett.

A díjazottak névsora ide kattintva olvasható.

– Debreceni Egyetem –
hirdetés