Taroltak a debreceni bölcsészhallgatók

Taroltak a debreceni bölcsészhallgatók
© Fotó: unideb.hu
Debrecen – Nyolc első díjjal tüntették ki a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karának hallgatóit a XXXII. Országos Tudományos Diákköri Konferencián.

Pedagógiai, Pszichológiai, Andragógiai és Könyvtártudományi Szekció a Debreceni Egyetemen. Összesen hetvenkilenc dolgozattal neveztek a 2015-ös OTDK megmérettetésére a Bölcsészettudományi Kar hallgatói: a március 25-től április 18-ig tartó országos tudományos seregszemle négy szekció tizennyolc tagozatában mutatták be kutatásai témáikat és eredményeiket a debreceni egyetemisták.

Az Országos Tudományos Diákköri Konferencia egyes szekcióiba azok a fiatalok nevezhettek, akik a megelőző intézményi, kari konferenciákon erre teljesítményükkel jogosultságot szereztek.

Fotó: unideb.hu Fotó: unideb.hu ©

A Humán Tudományi, a Pedagógiai, Pszichológiai, Andragógiai és Könyvtártudományi, a Tanulás- és A Média – és kommunikációtudomány tagozat debreceni nyertesei.tanításmódszertani – Tudástechnológiai és a Társadalomtudományi Szekciókban mutatkoztak be a debreceni bölcsészhallgatók, a szakmai zsűri nyolc első, öt második és tíz harmadik díjjal ismerte el kiemelkedő tudományos teljesítményüket. Mindezeken felül hét különdíjat is a Debreceni Egyetem tanulói nyertek el a kétévente megrendezett országos konferencián.

A DE BTK helyezett és díjazott hallgatóinak névsora itt olvasható.

– unideb.hu –
hirdetés