Tárcatolvajt keresnek a rendőrök, tud valaki valamit?

Tárcatolvajt keresnek a rendőrök, tud valaki valamit?
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításához, aki egy gyorsétteremből lopott pénztárcát még áprilisban.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Egy férfi április 23-án 6 óra körül a Piac és a Bajcsy-Zsilinszky utcák sarkán lévő gyorsétterem pultjáról ellopta a sértett által ottfelejtett fekete pénztárcát benne a pénzével és irataival.

Az elkövetőről a biztonsági kamera felvételt készített.

A férfi 20-25 év körüli, normál testalkatú, rövid, világosbarna hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fehér ujjú, rózsaszín kabátot és fekete feliratos, fehér felsőt viselt.


t2

Fotó: police.hu


A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.