szon-sportoldal

2008.04.08. 12:55

Szégyenükben ontják a gólokat

<p>Két bajnokin tizenegy találatot ért el hét nyírmadai játékos a harmadosztályban. <A href="/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/szegyenukben-ontjak-a-golokat/cn/szon-news-km_01-20080408-122244"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Alaposan odapörkölt a játékosainak Szilágyi Bertalan a minap. A nyírmadai NB III-as futballcsapat szókimondó edzője főleg a csatárait ostorozta az elmaradt gólok miatt. Az élmezőnyhöz tartozó együttes a Létavértes elleni tavaszi 5–1-es nyitányt követően kétszer kapott ki 1–0-ra, majd miután elhangzott az emlékezetes mondat („Ha nem teszik ki a kapukat Balkányban, azt sem veszik észre csatáraink.”), csattanós választ adtak a csipkelődésre a megszólítottak: 4–0-ra győztek Balkányban, vasárnap pedig 7–2-re páholták el a Balmazújvárost.

– Bizonyára elszégyellték magukat a fiúk. Nem sértődősek ők, egyszerűen csak vették a lapot, tudták, hogy mi a gond velük. Ráadásul a tizenegy gólt heten érték el, kivették a részüket az örömfociból. A Balmazújváros ellen például szemet gyönyörkedtető volt a második félidei játék, egyszerűen minden sült – említette Szilágyi Bertalan, a madaiak edzője.

– A mezőnymunkával előtte sem volt gond, a várdaiak és a böszörményiek ellen is a végjátékban nem figyeltünk eléggé, ránk nem jellemző módon egy gólt sem lőttünk a két meccsen. Azóta bezzeg kárpótoltak bennünket. Vasárnap Nagyecsedre megyünk, akkor derül ki igazán, hogy mennyit érnek a megtalált góllövőcipők.

Saját nevelés

A Balkány ellen bemutatkozhatott a 88-as születésű Járomcsák Gergő, a 90-es Schafranek Norbert pedig a Hajdúböszörménnyel szemben debütált, mindketten saját nevelésű játékosok. Nagyecsedre megyünk, akkor derül ki igazán, hogy mennyit érnek a megtalált góllövőcipők. Szilágyi Bertalan

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!