Tanulság: soha ne másszon le a kéményén, mert a tűzoltóknak kell kiszedniük

Tanulság: soha ne másszon le a kéményén, mert a tűzoltóknak kell kiszedniük
© Fotó: metro.co.uk
USA – Ezt az amerikai férfit biztos soha nem fogják felkérni arra, hogy legyen Mikulás.

Egy férfi bezárta a kulcsait a házba, majd úgy döntött, a kéményen keresztül jut be, ami majdnem sikerült is neki. Majdnem. Végül a tűzoltók szedték ki a kéményből. Az Arizonában élő, 26 éves férfi majdnem leért, a lábai már érintették a talajt amikor nem tudott tovább mozdulni, mivel a kandalló miatt lent szűkebb volt a járat. Beszorult, és négy órán keresztül így is maradt. Az egyik szomszédja hallotta meg a kiabálását, aki értesítette a tűzoltókat. Végül három tűzoltó húzta ki a kéményből, de szerencséjére ép bőrrel megúszta a kalandot.

2

3

4

5

6

(Metro)


Videó: Nehéz lerázni a zsarukat, ha egyikük a motorháztetődön kalimpál

Bizarr közlekedési videó járja be a netet. A felvételen az látható, ahogy egy autós két kilométer hosszan magával hurcol egy motorháztetőjébe kapaszkodó rendőrt, miközben a sebessége alulról karcolja a 100 kilométer per órát.

 

Videó: Huszonegyedszerre sikerült csak kiállnia a parkolóhelyről…

Ami most következik, az minden bizonnyal a világ egyik legkomolyabb parkolási teljesítménye. Mert nehéz ugyan szabályosan, szépen lerakni a járművet, és utána ismét irányba állítani sem könnyű feladat, na de mindezt zsinórban húsz sikertelen kísérlettel előadni – erre csak a legnagyobbak képesek.