Tankok és a sivatagi show

Tankok és a sivatagi show
© Fotó: Opel Dakar Team
Budapest – A Dakar ralin ismét részt vesz a Szalay, Bunkoczi páros.

A Margitszigeti Casinóban minden az autók és a sivatagi versenyzés körül forgott, a reflektorok kereszttűzében természetesen a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős, illetve versenyautójuk, az Opel Grandland X volt. A tapasztalt sivatagi páros ezen a rendezvényen jelentette be, hogy a Dakart választja januári megméretésnek.

Mint kiderült, a legendás verseny 2019-es kiírása kizárólag Peruban zajlik majd (a viadal szlogenje: 100% Dakar, 100% Peru), s valószínűleg ez lesz az utolsó viadal Dél-Amerikában. – Jó esély van rá, hogy a Dakar egy év múlva visszatér Afrikába, aminek én nagyon örülök, de azért az utolsó dél-amerikai versenyen mindenképp szerettem volna rajthoz állni, mert a Dakar mégiscsak a Dakar – fogalmazott Szalay Balázs az Opel Dakar Team honlapjának.

A sajtóesemény sztárvendége a Tankcsapda volt, a debreceni trió örömmel állt a kamerák elé Szalayékkal.

A Dakar rali január 6-án kezdődik, és január 17-ig tart, az össztáv 5000 kilométer, ebből a mért szakaszok hossza 3000 km.

HBN


Budapest - Szalay Balázs és navigátora, Bunkoczi László is elindul a valószínűleg utolsó dél-amerikai Dakar-ralin, amelyet 2019. január 6. és 17. között rendeznek meg Peruban. A terepraliversenyző ezt azon a csütörtök esti rendezvényen jelentette be, amelyet az Opel Magyarország és az Opel Dakar ...