Sport

2018.07.07. 16:46

A következő állomás a világbajnokság a debreceni sportolónak

Debrecen - Világbajnokságon képviseli hazánkat a Debreceni Egyetem főgyógyszerésze.

Debrecen - Világbajnokságon képviseli hazánkat a Debreceni Egyetem főgyógyszerésze.

Miután megnyerte a nemrég megrendezett Veterán Birkózó Magyar Bajnokságot dr. Buchholcz Gyula, a magyar válogatott keret tagjaként már le is adta nevezését az októberi világbajnokságra. A versenyt Oroszországban rendezik, ahol a debreceni sportoló kötöttfogásban képviseli majd hazánkat.

"Úgy érzem fizikálisan rendben vagyok, nincsenek sérüléseim, tehát, ha jól sikerül a felkészülésem, akkor minden adott ahhoz, hogy jó esélyekkel induljak harcba a világbajnoki címért" - összegezte a birkózó, aki civilben a Debreceni Egyetem főgyógyszerésze.

"Gyula már most remek formában van, de úgy gondolom, hogy a vb-re még többet ki tudunk hozni belőle mind erőben, mind állóképességben. Jelenleg az alapozás megy edzéseken, valamint az utazás szervezése és a támogatók keresése. Nagyon jó rutinos és érett versenyző Gyula, szerintem nagyon nagy meglepetéseket fog okozni" - nyilatkozta Fekete Dániel, az Alpha Wrest Fight Team vezető edzője.

- Tasi Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!