Tánc és ritmus 90 fokban: bemutatkozott a két debreceni hölgy a szauna-vb-n

Akt.:
Végh Tímea a soesterbergi vb-n
Végh Tímea a soesterbergi vb-n - © Fotó: Kovács Péter
Soesterberg – Két magyar is bemutatta produkcióját a világ legrangosabb szaunamester-versenyén csütörtökön, de pénteken sem maradtunk hazai fellépő nélkül.

Csütörtök délelőtt Végh Tímea Evita című előadása bűvölte el, délután pedig Végh Tímea és Szép Boglárka Hamupipőke-története hatotta meg a hollandiai Soesterbergben zajló szaunamester világbajnokság (Aufguss WM) 180 fős szaunaszínházának közönségét.

vs3

Fotó: Kovács Péter

Annyi bizonyos, hogy a közönségnek tetszett mind a két bemutató, ám, hogy ez továbbjutást jelent-e, azt még nem lehet tudni.

Flashdance, debreceni módra

Szép Boglárka egy igazi közönségkedvenccel, a Flashdance-szel lépett fel péntek délután. A sorsolás úgy hozta, hogy a magyar csapat tagjai közül utoljára ő mutatta be előadását. A hatalmas szaunaszínház ezúttal is megtelt, sőt, jó néhányan be sem fértek. Ők a versenynek otthont adó wellness központban több helyen elhelyezett kivetítők egyikén követhették nyomon a szaunaszínházban folyó műsort.

fd

Fotó: Kovács Péter

Apró pontatlanságoktól eltekintve – például törölközőleejtés, ütemelcsúszás – nagyszerű műsort adott a magyar csapat legfiatalabb tagja.

HBN


Fotó: Kovács Péter
Soesterberg - Ria! Ria! Hungária! – Zúgott Végh Sándor debreceni szaunamester világbajnoki produkciója után Hollandia legnagyobb szaunájában. A magyar versenyző „Az én álmom” című 15 perces előadásában Puskás Öcsi sportpályafutását adta elő a válogatott mezébe öltözve, illatokkal, zenével, töröl...