Támadók jöhetnek a Lokiba

Akt.:
Edzésben a csapat
Edzésben a csapat - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A hírek szerint csatár és támadó középpályás poszton játszó futballistákat szemeltek ki a debreceniek.

Fizikai tesztekkel indult a hét a DVSC-TEVA labdarúgói számára, majd hétfő délután tréninget vezényel a piros-fehér legénységnek a szakmai stáb – adott hírt róla a hivatalos honlap. A lokistákra hamarosan két felkészülési mérkőzés is vár, ugyanis szombaton 11 és 13 órától is megmérkőznek a román Gaz Metan együttesével Pallagon.

Mint ismert, a múlt héten távozott a gárdától a védekező középpályás Zsidai László, ő a Puskás Akadémiában folytatja pályafutását. Nincs Debrecenben Balogh Norbert sem, aki az olasz első osztályú Palermónál tartózkodik orvosi vizsgálaton. A hírek szerint szinte biztos, hogy a 19 esztendős csatár Szicíliába igazol, a transzfer ára kétmillió euró körül mozoghat. Vannak, akik úgy tudják, közben futott be másik ajánlat is Baloghért, de a Palermo ragaszkodik az utánpótlás válogatott futballistához.
Ugyancsak máshol kezdheti meg a tavaszt Szécsi Márk, akit a Nyíregyháza vinne, míg Kertész Tamást és Sós Bencét a Mezőkövesd csábítja.

Magyarok, külföldiek

Természetesen ilyen mértékű játékosmozgás esetében érkezők is lesznek a hajdúsági klubnál. Információink szerint a vezetőség magyar és külföldi, támadó szellemű labdarúgókkal áll tárgyalásban, hamarosan a középpályára és a csatársorba is érkezhet újonnan igazolt futballista.

HBN
hirdetés