Talicskában csempészte ki a lopott juhot, még szép, hogy feltűnt a ladányi rendőröknek

Nem ezt a juhot vitte el egy körre, de nagyon hasonlót
Nem ezt a juhot vitte el egy körre, de nagyon hasonlót
Püspökladány – A püspökladányi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a fiatallal szemben, aki ellopott egy juhot egy állattartó telepről .

A Püspökladányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy szerepi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint 2016. december 11-én 2 óra körül a gyanúsított bement egy püspökladányi állattartó telephelyre és az egyik hodályból ellopott egy merinói juhot. A fiú az állatot egy talicskával tolta el a helyszínről. A rendőrök egy közeli utcában járőrözés közben észrevették és igazoltatták a 17 éves szerepi fiút, aki először azt mondta, hogy nemrégen vette az állatot, majd beismerte, hogy pár perccel korábban lopta. A járőrök elfogták és a Püspökladányi Rendőrkapitányságra előállították a fiatalkorút, aki gyanúsítotti kihallgatásán elmondta, hogy a juhot ajándékba szánta egy ismerősének.

A rendőrség a vele szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a járási ügyészség részére.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –