Talicskába halmozódtak a lopott tárgyak

Talicskába halmozódtak a lopott tárgyak
© Fotó: police.hu
Balmazújváros – A rendőrök befejezték a nyomozást azzal a harmincéves férfival szemben, aki betört egy hétvégi házba Balmazújvároson.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást – írja a police.hu.

Fotó: police.hu

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2018. szeptember 22-én arról, hogy balmazújvárosi hétvégi házába ismeretlenek törtek be, és onnan ruhaneműket, műszaki cikkeket, elektromos kábeleket, párnákat, paplanokat, terítőket vittek el. A rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, P. Pétert. A harmincéves férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A bűncselekmény elkövetését beismerte a helyi férfi, és elmondta, hogy azért pakolt a kertben talált talicskába, mert nagyon sok dolgot akart elvinni a házból – tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: police.hu

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.