Talán nem a térfigyelő előtt kellett volna parádéznia a két hústolvajnak

Akt.:
Talán nem a térfigyelő előtt kellett volna parádéznia a két hústolvajnak
© Fotó: police.hu
Hajdúhadház – A lopott hús egy része leesett a földre, ezért inkább a tavat etették meg vele.

Egy férfi április 28-án 9 óra 35 perckor jelzett a rendőrségnek arról, hogy ismeretlenek az éjszaka betörtek a hajdúhadházi családi háza melléképületébe, ahonnan több kilónyi sertéshúst és szalonnát loptak el.

A rendőrök a helyszínen és a környező utcákban adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, és megnézték a közelben található térfigyelő kamera felvételeit is, aminek segítségével azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két helyi férfit.


hadhaz_2

Fotó: police.hu


A 31 éves N. Gábort és a 28 éves L. Gábort a rendőrök elfogták és előállították a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették őket.

A gyanúsítottak beismerő vallomást tettek. A nyomozók az N. Gábornál tartott házkutatás során az eltulajdonított szalonnát, valamint a hús egy részét megtalálták és lefoglalták. L. Gábor helyszíni kihallgatásán elmondta, hogy a betörés után a sértéshús egy része leesett a földre, ezért azt bedobta egy közeli tóba.


hadhaz4_2

Fotó: police.hu


A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a két férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –