Talán most megtanulja…

Talán most megtanulja…
© Fotó: police.hu
Hajdúböszörmény – Vádemelést javasolnak a rendőrök egy 17 éves hajdúböszörményi fiú ellen, aki összefirkált egy kerítést és két személyautót, majd az utóbbiak abroncsát bicskával megrongálta.


A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rongálás gyanúja miatt folytatott nyomozást a gyanúsítottal szemben.

Az eddigi adatok szerint a fiú 2016. október 13-án 21 óra és október 14-e 4 óra között Hajdúböszörményben kék színű festékszóróval összefirkált egy kerítést. Ezután két személyautót vett célba, amelyek első és hátsó kerekeit egy bicskával kiszúrta.

A rendőrök a helyszínen adatgyűjtést végeztek, amikor az utcában, egy családi ház kerítése mellett megláttak egy kupakot, amely egy kék színű festékszóró spray-ről esett le. A rendőrök a házban igazoltattak és a rendőrkapitányságra előállítottak egy, a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 17 éves fiút. A házkutatás során a nyomozók megtalálták és lefoglalták a kupakhoz tartózó festékszórót és a bicskát. Gyanúsítotti kihallgatásán a helyi lakos beismerő vallomást tett.

A fiatalkorúval szemben folytatott nyomozást a rendőrség a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a járási ügyészség részére.

– police.hu –
hirdetés