Takarékszövetkezeteket fosztott ki – elkapták

Több takarékszövetkezetet is kifosztott az a férfi, akit hétfőn fogtak el a rendőrök Gyálon. A rablót őrizetbe vették. A jelenlegi adatok szerint tavaly augusztus 9-e és idén június 14-e között több rablás írható, köztük a múlt hét elején kifosztott taksonyi takarékszövetkezeté is.  Emellett valószínűleg ő rabolt korábban Újlengyelen és Kakucson is. Akkor szintén takarékszövetkezetekben csapott […]

Több takarékszövetkezetet is kifosztott az a férfi, akit hétfőn fogtak el a rendőrök Gyálon. A rablót őrizetbe vették. A jelenlegi adatok szerint tavaly augusztus 9-e és idén június 14-e között több rablás írható, köztük a múlt hét elején kifosztott taksonyi takarékszövetkezeté is.

 Emellett valószínűleg ő rabolt korábban Újlengyelen és Kakucson is. Akkor szintén takarékszövetkezetekben csapott le. A támadó minden esetben fegyvert használt, de lövés egyszer sem dördült, és senki sem sérült meg. A 30 éves férfit állampolgári bejelentés alapján azonosították a rendőrök, hétfőn pedig el is fogták gyáli otthonában. Ellene rablás megalapozott gyanúsa miatt indult eljárás. Jelenleg őrizetben van – tájékoztatta a Független Hírügynökséget keddi közleményében a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

– Független Hírügynökség –