Táborok a DMK Kismacsi Közösségi Házában

Nézze meg milyen nyári tábort szervez a DMK a Kismacsi Közösségi Házában!

NAPRAFORGÓ TENISZTÁBOR /kezdőknek és haladóknak/

Június 21- 25., június 28 – július 2., július 5- 9., július 12-16., augusztus 23 -27.

A DMK Kismacsi Közösségi Háza idén is meghirdeti nagysikerű tenisz táborait. Június 21. és július 16. és augusztus 12-16. közötti időszakban, öt turnusban. Hétfőtől, péntekig várjuk a gyerekeket, fiatalokat.

A táborba 7-18 éves korig jelentkezhetnek az érdeklődők. Várjuk azok jelentkezését, akik szeretnék elsajátítani a teniszjáték alapjait és azokét is, akik már jártasak a különféle játéktechnikákban és ismerik a szabályokat.

MAZSOLA CSOPORT:

Elsajátítják a tenisz alapfokú ismereteit. Megtanulják a tenyeres – fonák ütést, az adogatást, a teniszjáték alapelvető szabályait.

NAPRAFORGÓ HALADÓ CSOPORT:

Az alapütésekből játszható további ütéseket tanulják meg, továbbá technikai és taktikai elemeket is gyakorolnak. Megismerik és elsajátítják a játékvezetés, jegyzőkönyvvezetés szabályait is.

 

FÜRGE LÁBAK” SPORT TÁBOR

Június 21 – 25., június 28 – július 2., július 5 – 9., július 12-16., augusztus 23 – 27.

Az idén első alkalommal hirdetjük meg mozogni, sportolni szerető gyerekek számára sport táborunkat. Azokat a 7-14 éves általános iskolásokat várjuk, akik szeretik a különféle labdajátékokat és versenyeket. A táborozók megismerik a tenisz, asztalitenisz, kosár – és kézilabda, tollaslabda, foci alapszabályait és mérkőzéseken, valamint sportjátékokban mérik össze erejüket, ügyességüket.

Kísérő programként kézműves foglalkozásokon, játszóházakban alkothatnak a gyerekek. Különféle kézműves technikákat ismerhetnek meg és próbálhatnak ki. Az elkészült alkotásokat a tábor végén hazavihetik a táborozók.

Kellemes környezetben, napi 4×60 perces edzésen vesznek részt a jelentkezők. Az edzések felváltva, salakpályán és keménypályán történnek. Az oktatás párhuzamos csoportokban történik, külön kezdő és haladó csoportban, 2-2 magas szakmai képesítésű edző irányításával. Minden táborozó részére felszerelést is biztosítunk. Kísérő programként kézműves foglalkozásokon, játszóházakban alkothatnak a gyerekek. Különféle kézműves technikákat ismerhetnek meg és próbálhatnak ki. Az elkészült alkotásokat a tábor végén hazavihetik a táborozók.