Tabáni mindent vitt

Tabáni mindent vitt
Nemcsak a tehetségkutató felfedezettje tarolt, Benkő feleségkereső show-ja is nyert.

Tabáni István boldogan hívhatta a barátait, hiszen gyakorlatilag mindent vitt a tizenegyedik alkalommal megrendezett Story Ötcsillag Gálán. Ő vehetette át a legjobb zenei produkcióért járó díjat, és ő lett az internet sztárja is. Szintén elismerték a műsort, amiben István feltűnt: az év televíziós produkciója a Csillag születik lett.

A Csillag születik mellett a „Leg-Leg” kategóriában a Benkő feleséget keres című műsor is elismerést kapott, nem csoda, hogy a két show producere, Rákosi Tamás roppant büszke volt a stábjára.

A tehetségkutató műsorvezetője, Stohl András is díjat vehetett át, a magazin olvasói őt választották az esztendő legjobb színészének. András boldogságát az sem árnyékolta be, hogy a szervezők elírták az elismeréshez járó csillag nevét.

Az év női műsorvezetője díjat Barabás Éva kapta, aki a gyerekeknek ajánlotta csillagát. Évi elkötelezett támogatója az SOS gyermekfalvaknak, nem véletlen, hogy a karjára is felkerült a szervezet logója – a díjat nekik ajánlotta. Bár a Fókusz műsorvezetőjének nincs gyermeke, úgy érzi teljes az élete.

Érték díjat vehetett át Winkler Nóra műsorvezető, Rezes Judit színművésznő, Szalóki Ági énekesnő és a szinkronok koronázatlan királya, Kerekes József. Jim Carrey magyar hangját a Vacsoracsata című műsor nézői is jól ismerhetik.

Természetesen azok is boldogan elfogadták a szervezők meghívását, akik csak tapsolni jöttek a díjátadóra. Mivel a Story Ötcsillag Gála az egyik legfontosabb társasági esemény, mindenki igyekezett különleges ruhával készülni a partyra. Rubint Réka szaloncukornak öltözött, Szabó Patrícia aranyhalnak, Balogh Edina pedig a legszebb zebra a világon.

Galambos Lajosnak nem volt könnyű dolga, hiszen az utóbbi időben 40 kilót fogyott, még a cipőmérete is kisebb lett, teljesen új ruhatárat kellett vennie. Benkő Dániel bezzeg dagadt a büszkeségtől mátkája, Andrea oldalán.

Lila ruhát választott Katus Attila és partnere, Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra, a kékre szavazott Erdélyi Mónika és Horváth Éva. A pókerrel is barátságban lévő Varga Izabella fekete-fehér összeállításához csodálatos tupírozott frizurát viselt. A Barátok közt sztárja felszabadultan mulatott, de természetesen két gyermekéről sem feledkezett meg.

A színpadon közben feltűnt a legendás Első Emelet együttes, akik erre az alkalomra álltak újra össze, majd Gönczi Gábor és zenekara, a Smile csapott a húrokba. Vendégénekesként Tabáni István is csatlakozott hozzájuk, aki ezúttal is bizonyította rendkívüli tehetségét. Bátran állíthatjuk, hogy István továbbra is megállíthatatlan, a határ pedig a csillagos ég!

Forrás: www.rtlklub.hu