Tabletet lopott és kábítószerezett egy férfi Püspökladányban

Akt.:
Tabletet lopott és kábítószerezett egy férfi Püspökladányban
© Fotó: Matey István
Püspokladány – A rendőrök elfogták azt a püspökladányi férfit, aki a gyanú szerint kábítószert fogyasztott és eltulajdonított egy tabletet.

Egy nő tett bejelentést 2016. február 20-án 17 óra 50 perckor a Püspökladányi Rendőrkapitányságra arról, hogy a püspökladányi Rákóczi utcában található házából a volt élettársa eltulajdonított egy tabletet. A rendőrök a bejelentést követően a szabálysértőt otthonában igazoltatták és megtalálták nála a tabletet. A 31 éves férfit lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt a városi rendőrkapitányságra előállították, ahol – meghallgatását követően – a gyorsított bíróság elé állítás érdekében őrizetbe vették. A tabletet lefoglalták a rendőrök, majd visszaadták a tulajdonosának .

Az intézkedés során Sz. Gyulával szemben kábítószer fogyasztásának gyanúja merült fel, ezért kábítószer gyorstesztnek vetették alá, amely pozitív értéket mutatott. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a helyi lakost, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a terhelt ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt szakértő bevonásával folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés