Tabakovic aláírt a DVSC-hez

Akt.:
Tabakovic aláírt a Lokihoz
Tabakovic aláírt a Lokihoz - © Fotó: dvsc.hu
Debrecen – Mint arról a Hajdú-bihari Napló is beszámolt, több napja a debreceniekkel készült a svájci-bosnyák kettős állampolgárságú Haris Tabakovic, aki most két esztendőre alá is írt a DVSC futballcsapatához.

Mint azt a dvsc.hu írja, a 23 éves, 194 centi magas középcsatár Svájcban született, és a Young Boysnál nevelkedett. Ennek a klubnak a színeiben mutatkozott be 18 évesen az első osztályban a 2012/2013-as idényben.

Pályafutása során a berni csapaton kívül megfordult még a Wil és a Grasshoppers együttesében, a három klubnál összesen 80 alkalommal lépett pályára, és 14 találatot szerzett.

A Young Boys második csapatában 25 meccsen 18 gólt lőtt. A Svájci Kupában 8 találkozón 4-szer, az Európa-ligában 5 meccsen egyszer talált be.

Többszörös svájci utánpótlás-válogatott. Az U21-es nemzeti csapatban 15 mérkőzésen lépett pályára, és 6 gólt szerzett.

A támadó a klub hivatalos honlapjának nyilatkozott. – Nagyon boldog vagyok, hogy aláírtam a DVSC-hez – mondta Tabakovic. – Pár napja vagyok a Lokinál és a tapasztalataim nagyon jók a stadionról és az akadémiáról is. Tudom, hogy sok jó csapat van a magyar bajnokságban, mint a Ferencváros vagy a Videoton. Ismertem a DVSC, tudom, hogy három évvel ezelőtt a Young Boys ellen játszott az Európa-liga selejtezőjében. Ott voltam azon a meccsen, és sok jó játékost láttam a Lokiban. A következő ellenfelünk, a Fradi erős csapat, bízom benne, hogy szerepet kapok majd ebben a remek stadionban. Nyilván nehéz mérkőzés lesz, de szeretnénk jó eredményt elérni, mivel az első három találkozó nem sikerült számunkra túl jól. Ha lehetőséget kapok, igyekszem majd minden tőlem telhetőt megtenni. Minél többet szeretnék segíteni a csapatnak, s ha jól játszom, igyekszem megtartani a formámat.

HBN


Fotó: Kovács Péter
Debrecen - Díjmentesen utazhatnak a szurkolók az augusztus 6-án, vasárnap 18 órakor kezdődő DVSC-FTC mérkőzésre. A nézők a mérkőzésre érvényes belépőjegyek és bérletek felmutatásával 15 és 23 óra között ingyen utazhatnak a DKV Zrt. villamos-, troli- és buszjáratain. - DKV Zrt. - [relate...

Legutóbb február végén játszott a Fradi a Nagyerdei Stadionban, akkor gól nélkül ért véget a mérkőzés
Debrecen - Két idegenbeli mérkőzés után ezúttal hazai környezetben lép pályára a Loki, augusztus 6-án, vasárnap 18 órától a Ferencváros csapatát látja vendégül a Nagyerdei Stadionban. A zöld-fehérek igaz két döntetlennel kezdtek az OTP Bank Ligában, viszont az addigi éllovas Mezőkövesdet 5-0-ra v...