Helyi közélet

2014.04.15. 16:50

Több száz karton zárjegy nélküli cigaretta bújt meg nála

Hajdú-Bihar - A rendőrök fogták el a NAV egyenruhásai elől menekülő férfit. Mindkét hatóság eljárást indított ellene.

Hajdú-Bihar - A rendőrök fogták el a NAV egyenruhásai elől menekülő férfit. Mindkét hatóság eljárást indított ellene.

A NAV Hajdú-Bihar Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatóság egyenruhásai 2014. április 15-én 14 óra körüli időben a 4808. számú főúton ellenőrzést végeztek és igazoltatni akartak egy Volkswagen Passat típusú személygépkocsi sofőrjét. A járművezető miután meglátta őket, megállás nélkül továbbhajtott gépkocsijával.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központjába a pénzügyőröktől érkezett bejelentés alapján a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság járőrei Váncsod belterületén egy családi ház udvarán felfigyeltek a keresett gépkocsira és intézkedés alá vonták a járművezetőt.

A rendőrök igazoltatták a 33 éves férfit, valamint átvizsgálták az autó rakterét, melyben több száz karton zárjegy nélküli cigarettát találtak.

Az egyenruhások G. Imrét elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, valamint a lefoglalt cigarettát átadták az eljárás lefolytatására hatáskörrel rendelkező Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozóinak.

A nyírmeggyesi lakos ellen közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság nyomozást indított.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában