Tövestől kidöntötték a táblát Debrecenben

A Sinai M. utca 17. szám előtt „erős emberek” vagy más (nem tudni ki), tövestől kidöntötték a közlekedési táblát – írta február 15-én délután a Napló levelezési fórumára, az Agorára Debrecenben Hudákné Lakatos Margit.

Ugyanaznap Haranghy László azt tette szóvá, hogy a Létai úton lévő 30 km sebességkorlátozó táblán „vicces”(?) kártevők a hármas számot fekete festékkel nyolcasra átfestették.

A két levelet azért idézzük, hogy példával szemléltessük, milyen célt szolgál – többek között – az Agora. A levelező csoportnak tagja ugyanis Varga László, a polgármesteri hivatal városfejlesztési főosztályának vezetője, aki akár innen is értesülhet hibákról, és rendszeresen választ küld a felvetésekre.

Az említettekre például február 17-én reggel már ezt írta Hudákné Lakatos Margitnak: „Köszönettel vettük jelzését, amely szerint a …jelzőtábla ki van dőlve. Útellenőri szolgálatunk is tapasztalta… helyreállítását már megrendeltük, mely 02. 16-án lesz elvégezve”.

Válaszolt Haranghy Sándornak is. tájékoztatva, hogy az útellenőr észlelte a hibát, s bár az érintett szakasz munkaterület, …soron kívül felhívtuk a szennyvízcsatorna építésért felelős kivitelező figyelmét a közúti jelzőtáblák cseréjére”.

A csere remélhetően meg is történt, hiszen a téma felvetője nem tért vissza az esetre. Hudákné pedig köszönetet mondott a gyors intézkedésért.

Aki szívesen venne részt az Agora levelező fórumban, küldje el e-mailcímét. Várja az Agora moderátora: szabo.katalin@inform.hu