Török Imre lendületben

Török Imre
Török Imre
A debreceni Hortobágy Kommandó kötelékébe tartozó Török Imre újabb győzelemmel gazdagította eredménylistáját: a Hatvanban megrendezett küzdősportgálán T.K.O.-val verte a kabai Fontana SE harcosát, Balla Zsoltot a K-1 szabályrendszerben megrendezett mérkőzésen.

Török Imre nem a legjobb előjelekkel készült a hatvani összecsapásra, tervezett ellenfele az utolsó pillanatban lemondta a mérkőzést, így a ringek környékén „Kommandósként” ismert fighternek egy tőle 26 kilogrammal nehezebb riválissal kellett szembenéznie. Ráadásul a kabai Balla nem tartozik a futottak még kategóriába, WAKO magyar bajnoki érmeket tudhat magáénak. Törököt azonban nem zavarta a jelentős súlykülönbség, az első menetben egy fejre küldött térdessel elkapta ellenfelét, akinek egy tojás nagyságú vérömleny keletkezett a homlokán. A második felvonásban a debreceni harcos újra térdelt, a bíró számolt Ballára, majd behívta a ringorvost, aki nem engedte tovább küzdeni a kabai sportolót, így Török Imre T.K.O.-győzelmet aratott.

Elég zűrös hete volt a mérkőzés előtt

– Elég zűrös hetem volt a meccs előtt, a munkahelyemen kemény kiképzésen estünk túl, így mindössze 86 kilogrammal mérlegeltem – mondta Török Imre. – „Kapaszkodnom” kellett Balla ellen, kemény fickó, volt olyan ütése, ami átszaladt rajtam. Örülök, hogy idő előtt be tudtam fejezni a mérkőzést.

A sportolóra rövid pihenő után két jelentős megmérettetés vár, muay-thai- és WPKA országos bajnokságon kell bizonyítania.