Török Imre – A „Kommandós” újra lecsapott

Török Imre
Török Imre
Török Imre tartja kitűnő formáját, a debreceni Hortobágy Bevetési Osztály tagja Nyíregyházán aratott újabb értékes győzelmet: K-1 szabályrendszerben az első menetben T.K.O.-val verte a Pitbull Team Budapest fighterét, Rafijev Jánost.

Török Imre sikerénekének értékét növeli, hogy nem alapsportágában, thai-bokszban, hanem a valamivel „finomabb” K-1-ben győzedelmeskedett. A 93 kilós harcos alaposan bekezdett a nyíregyházi küzdősportgálán megrendezett mérkőzésén, fél perc után olyan ütészáporral árasztotta el riválisát, hogy a mérkőzésvezetőnek számolnia kellett Rafiejvre. A „Kommandós” később sem vett visszább a tempóból, térdesekkel puhította tovább, majd egy fejrúgással padlóra küldte derekasan küzdő ellenfelét. Vetélytársa felállt, jelezte, készen áll a folytatásra, ám a bíró látva a harcos homályos tekintetét, nem engedte tovább küzdeni.

Legközelebb október 10-én, a „Harcosok éjszakáján” lép a kötelek közé

– Éreztem a Somlai Miklós ökölvívóedzőnél elvégzett tréningek hatását, sokat javult a kéztechnikám, s ezt a meccsen is érvényre tudtam juttatni – mondta Török Imre. – Az első számolás után tudtam, megvan a meccs, igyekeztem minél hamarabb befejezni.

Török Imre legközelebb október 10-én, Hatvanban a „Harcosok éjszakája” elnevezésű küzdősport rendezvényen lép a kötelek közé, a kőkemény Kiss Balázzsal ütközik K-1 szabályrendszerben.