Szűz szerelmi horoszkóp 2010

Szűz szerelmi horoszkóp 2010
A január még a legzárkózottabb Szűz életébe is hozhat változást. Persze, a szerelmet egészen másként éled meg, mint a zodiákus többi szülötte.

Mert miközben másokra úgy tör a nagy érzés, mint megmagyarázhatatlan természeti jelenség, Te előre eltervezed, kiszámítod, minek kell történnie, hogyan kell elcsábítanod, becserkészned azt, akit kiszemeltél magadnak. Kitűnő színészi adottságaidat latba vetve el is éred a célod, mert még a lángoló szerelmet is el tudod játszani, ha az érdeked úgy kívánja. Folyamatosan azonban nem lehet álarcban járni.

Az áprilisi bolygóátvonulások lehetőséget teremtenek arra, hogy szembe nézz önmagaddal, a hibáiddal, és változtass. Bár, ha jól választottál, és a párod megelégszik a félmegoldásokkal, és élvezni tudja a hétköznapok szürkeségét, akár boldog is lehet melletted.

2010 egyébként szinte végig a pénzről szól. Anyagi gondok árnyékolhatják be a párkapcsolatodat. Ez önmagában még nem elegendő indok arra, hogy összevesszél a pároddal, viszont ha napirendre kerülnek a veszekedések, azok egy nyár eleji szakítás előfutárai.

De mert az anyagiak nagyon erős köteléknek bizonyulnak, a végleges válás még hónapokkal eltolódhat. A szeptemberi újhold azt jelzi, hogy esetleg egy „ésszerű” kompromisszum alapján az együttélés megmarad, de már „laza érzelmi kötődéssel”, vagy egy harmadik szinte legális elfogadásával.

Forrás: Astronet