Szurkolók inzultálták egy újvárosi futballista feleségét

Akt.:
Az ominózus mérkőzésen
Az ominózus mérkőzésen - © Fotó: Homoky György
Balmazújváros – A Diósgyőri VTK – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő mérkőzés után sajnálatos dolog történt a csapat háza táján – olvasható a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő labdarúgócsapatának hivatalos honlapján.

A mérkőzés lefújását követően egyik játékosunk a hazai szektor elé ment – mivel felesége abba a szektorba kapott tiszteletjegyet -, hogy megköszönje a biztatást. Ott azonban pár hazai szurkoló inzultálni kezdte a hölgyet. Több újvárosi szurkoló is abba a szektorba kapott tiszteletjegyet, és sikerült őt kimenekíteni a helyszínről. Addigra azonban szavakkal, és tettekkel is úgy bántak játékosunk feleségével, ahogy azt finoman fogalmazva sem illik.

Azért is állunk értetlenül a szituáció előtt, mert a mi klubunk a legjobb helyeket biztosította Balmazújvárosban a vendégek tiszteletjegyeseinek, itt pedig a diósgyőri szurkolók közé kellett beülniük szurkolóinknak, akiket ráadásul olyan inzultus ért, ami nemhogy stadionba nem való, hanem sehova” – írja a balmazfoci.hu.

Az esettel kapcsolatban természetesen megkerestük a diósgyőrieket is. Demkó Norbert elárulta, olvasták az újvárosiak közleményét, de nem szeretnének üzengetni a sajtón keresztül, a színfalak mögött szeretnék rendezni a dolgokat. A DVTK sajtófőnöke hozzátette, a két klub között jelenleg is zajlanak az egyeztetések.


Fotó: Homoky György
Balmazújváros - Tamás László amondó, a DVTK elleni siker során mindenki kivette a részét a bekkelésből. Kis túlzással már-már Diósgyőr specialistának is nevezhetjük a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő együttesét. A hajdúsági alakulat augusztusban parádés futballal leiskolázta a miskolciakat (4–0), míg az...

Forrás: rangado.hu/rtl.hu
Budapest, Debrecen - Két szurkoló súlyosan, kettő könnyebben megsérült szombaton este a Ferencváros-Debrecen mérkőzés szünetében. A meccsre egy megegyezés miatt több év után először mentek be azok az ultrák, akik eddig elkerülték a Ferencváros mérkőzéseit. Az RTL Klub Híradó beszámolója: ...