Szurkolói ankétot rendez a Loki

Várják a szurkolókat
Várják a szurkolókat - © Fotó: dvsc.hu
Debrecen – Február 21-én, szerdán este hat órától DVSC szurkolói ankét lesz a Nagyerdei Stadionban található Red & White sörözőben.

Az összejövetelen a klub részéről dr. Róka Géza cégvezető, Herczeg András vezetőedző, a játékosok közül pedig Bényei Balázs és az újonnan igazolt kapus, Tomas Kosicky válaszol az érdeklődők kérdéseire.

Az ankétot követően a jelenlévők ugyanott megtekinthetik a szerda esti Bajnokok Ligája-mérkőzéseket. Sőt, a DVSC ajándékbolt meghosszabbított nyitva tartása alatt lehet féléves bérleteket és a jövő szombati DVSC-Balmazújváros mérkőzésre napijegyeket is vásárolni.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak az ankétra.


Tomas Kosicky
Debrecen - Az Európa-liga csoportkörét is megjárt kapus pozitív tapasztalatokat szerzett a Debrecenben eltöltött egy hét alatt. Mint arról tegnap beszámoltunk, a DVSC leigazolta Tomas Kosickyt, aki egy plusz kétéves szerződést kötöttek. A szlovák játékos az őszi szezont még az izraeli Hapoel Ra'a...

Debrecen - A DVSC labdarúgó-csapata február 20-án, kedden 17 órától a Dorog gárdája ellen lép pályára a Nagyerdei Stadionban. A Magyar Kupa 9. fordulójában esedékes összecsapás bár ingyenes, de a vonatkozó jogszabályok és a Magyar Labdarúgó Szövetség előírásai miatt regisztráció köteles, csakúgy...