Helyi közélet

2013.06.12. 09:50

Két forgalmas csomópontban is elkészült a 2-es villamospálya Debrecenben

A „Debrecen városi villamoshálózat fejlesztése (2-es vonal)” tárgyú projekt pályaépítési&nbsp;munkálatai miatt a Bethlen utca – Hunyadi János utca – Mester utca és a Füredi út –&nbsp;Nádor utca – Dózsa György utca csomópontban is <strong>korlátozták</strong> a gépjárműforgalmat.

A „Debrecen városi villamoshálózat fejlesztése (2-es vonal)” tárgyú projekt pályaépítési munkálatai miatt a Bethlen utca – Hunyadi János utca – Mester utca és a Füredi út – Nádor utca – Dózsa György utca csomópontban is korlátozták a gépjárműforgalmat.

Az érintett csomópontokban a kivitelező a megadott határidőre elkészült a villamospálya építésével és a szükséges munkálatokkal. Így 2013. június 13-tól (csütörtöktől) a Füredi út az Egyetem sugárút és a Böszörményi út felé is újra 2x2 sávon járható, valamint a Bethlen utcai csomópontot teljes keresztmetszetében megnyitják a gépjárműforgalom számára.

A Bethlen utcai kereszteződésben visszaáll az eredeti jelzőlámpás forgalmi rend, beleértve a Bethlen utcáról (Hatvan utca felől) a Mester utca irányába a balra kanyarodási lehetőséget is. A Bethlen utca Egyetem sugárút felé vezető oldalában található parkolók is újra igénybe vehetők.

A csomópontban a kivitelezési munkák miatt a továbbiakban sebességkorlátozásra és helyenként útszűkületre lehet számítani.

Felhívjuk a kerékpárral és a gyalog közlekedőket, hogy óvatosan és körültekintően közlekedjenek, mert az érintett területeken a kerékpárút és a gyalogátkelőhelyek továbbra is korlátozottan vehetők igénybe.

Türelmüket, megértésüket köszönjük!

Bővebb információ a www.2-esvillamos.hu és a www.dkv.hu internetes honlapokon található.

 

Dr. Szabó József 

kommunikációs projektmenedzser

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában