Sport

2015.06.04. 11:18

Eggyel kevesebben: Selim Bouadla máshol folytatja

Debrecen - A lejárt szerződésű francia középpályás négy esztendő után távozik a piros-fehérektől.

Debrecen - A lejárt szerződésű francia középpályás négy esztendő után távozik a piros-fehérektől.

Négy esztendő után távozik a DVSC-TEVA együttesétől a francia középpályás, Selim Bouadla – adta hírül a Loki hivatalos honlapja. A 27 éves labdarúgó szerződése június 30-án lejár a hajdúsági klubnál, s mivel a felek nem egyeztek meg a hosszabbításban, most szabadon igazolhatóvá vált. Egyes információk szerint Bouadla ősszel az Újpestben folytatja pályafutását, bár állítólag korábban érdeklődtek felőle a francia másodosztályból is.

Keserű emlék

Emlékezhetünk rá, a futballista öccse, Slimane Bouadla is tagja volt egy ideig a Loki keretének, azonban csak kevés játéklehetőséghez jutott, ezért másfél éve saját kérésére elengedte a klub. Ez vélhetően érzékenyen érintette a bátyját, aki utána már csak kevésszer találta meg régi önmagát. Selim Bouadla legemlékezetesebb meccse – a sok jó teljesítmény mellett – igencsak keserűre sikeredett, ugyanis a BATE elleni BL-kiesést hozó, augusztusi boriszovi visszavágón már az első félidőben begyűjtött két sárga lapot. A debreceniek végül a 94. percben kapott góllal búcsúztak a Bajnokok Ligája-selejtezőjében. Ezt követően gyakran küszködött sérüléssel, ami miatt nem tudott tudásának megfelelően teljesíteni.

A szerdán este a Ligakupa döntőjében a Ferencvárostól 2–1-es vereséget szenvedő hajdúsági alakulat labdarúgói csütörtöktől rövid nyári szabadságukat töltik, másfél hét múlva, június 15-én kezdődik el ismét a közös munka a pallagi edzőcentrumban.

A pihenő azért ilyen kurta, mert július 2-án már Európa Liga-selejtezőt játszik a DVSC-TEVA. Az, hogy ki lesz a cívisvárosiak ellenfele a nemzetközi porondon, a június 22-én esedékes sorsolás során derül majd ki.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!