Szűk másfél hónap, és Campus!

Debrecen – Több mint 200 fellépő, rendkívül sokszínű műsor: zene, humor, kultúra, tudomány, művészet, sport – ezt kínálja július 21–25. között a Campus Fesztivál Debrecenben, immár másodjára a Nagyerdőn.

A programpaletta felöleli az összes zenei stílust, ennek megfelelően a pop-rock mellett többek között a világzene, a dzsessz és az elektronikus muzsika rajongói is megtalálhatják a kedvenceiket, összesen hét színpadon – számos más esemény kíséretében. Az egyik sztárfellépő a francia lemezlovas, Bob Sinclar, aki a világ szívébe a Love Generation című slágerrel lopta be magát.

A másik hétmérföldes híresség a forró hangulatú muzsikát játszó, argentin Karamelo Santo, a távoli ország legkelendőbb zenei exportcikke. Fennállásának huszadik évfordulóját ünnepli a Republic, harmincéves jubileumi koncertet ad az Edda, a Kispál és a Borz pedig a Campuson búcsúzik majd a debreceni közönségtől – tájékoztatta a HAON-t Bakó Csaba sajtófőnök.

A számos, hagyományosan izgalmas kísérőprogramot kínáló további programhelyszínek közül kiemelkedik az idén bemutatkozó Science Lounge, ahol egy exkluzív kivitelű sátorban délutánonként meglepően érdekes tudományos beszélgetések és interaktív kiállítások, este pedig hangulatos dzsessz várja a látogatókat.

CAMPUS 2009 – és a Wyrfarkas

Wyrfarkas koncert a Campus fesztiválon

Video – Tankcsapda, Campus Feszt

Lord Bishop interjú – Campus Fesztivál

The Rasmus interjú

Fesztivál szerdai nap I.