Szűcs László Balmazújvárosba igazolt

Szűcs László Balmazújvárosba igazolt
Debrecen – Több évnyi NB II-es játék után visszatér a megyébe a Loki kölcsönjátékosa.

Igen mozgalmas volt a holtidény Szűcs László számára, hiszen a Loki saját nevelésű, de évek óta kölcsönben lévő játékosát több NB II-es csapattal is hírbe hozták.

A 25 éves védekező középpályás – aki korábban a Baktalórántháza, az Integrál-DAC és a Kaposvölgye csapatánál is megfordult – végül a harmadosztályú Balmazújváros alakulatát választotta.

– Voltak megkereséseim, többek között a Bőcs, illetve a szintén másodosztályú Hajdúböszörmény is keresett, de végül mégis a Balmazújváros mellett döntöttem. Számomra az utóbbi évek viszontagságai után az állandóság volt az elsődleges szempont, Újvároson olyan körülményeket tapasztaltam, amit NB II-es csapatoknál eddig soha. Ráadásul jól ismerem a város alpolgármesterét, és az ő szava számomra biztosítékot jelent.

Reményeim szerint a legjobb tudásom szerint tudok teljesíteni az új klubomban, és sok szép sikert ünnepelhetek ezzel a kiváló társasággal – fejtette ki reményét a labdarúgó, akit 2011-ig még szerződés köt a DVSC-hez.

Korábban olyan híreket lehetett hallani, miszerint a játékos volt klubjától elég feszült körülmények között távozott. – Arra nem feltétlen büszke az ember, ha volt klubja úgy elbánik vele, mint ahogy velem tett a Kaposvölgye. Az utolsó pillanatban jelezték, nem számítanak rám, mint utóbb kiderült, anyagi gondok miatt nem akartak megtartani. Utólag ennek a döntésnek már örülök, hiszen az a közeg, ami ott körülveszi a labdarúgást, számomra elszomorító.

Ezért is mondom, hogy Balmazújváros számomra minden tekintetben ideális hely egy jó szezon teljesítésére.

 

Balogh Barna