Sztárparádé a medencében

Akt.:
Hosszú Katinkát is láthatja a közönség
Hosszú Katinkát is láthatja a közönség - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A legjobb magyar úszók csatáznak szerdától a Debreceni Sport­uszodában.

Ismét Debrecen adhat otthont az úszó országos bajnokságnak, a küzdelmek szerdán 9 órakor kezdődnek, és egészen szombaton estig tartanak.

Óriási harc várható a Debreceni Sportuszodában, tudniillik a világbajnoki csapat összetétele gyakorlatilag e négy napon dől el. A verseny március 27-én, szerdán rajtol, a döntők minden nap 18 órakor kezdődnek, kivéve a szombati zárónapot, hiszen ekkor 17.30-kor esedékes az első start. A délelőtti előfutamokat 9 órától láthatja a közönség.

A délelőtti előfutamok ingyenesen látogathatók, a délutáni finálékra, melyeket az M4 Sport élőben közvetít, a jegy.hu oldalon, a debreceni Sport Hotelben, vagy versenynapokon a helyszínen lehet megvásárolni a belépőket.

A honi úszósport nemzetközileg is kimagasló sportolója, Hosszú Katinka a Golden Tour elnevezésű versenysorozat marseille-i állomásán állt rajtkőre múlt hétvégén. Igazán jól sikerült a hangolás az ob-ra, hiszen négy aranyérmet is bezsebelt Hosszú.

HBN


Budapest - Szerdától szombatig Debrecen ad otthon az úszók nagymedencés országos bajnokságának, melyen több számban is óriási csatára van kilátás, már csak azért is, mert itt alakulhat ki nagy részben az év főeseményére, a kvangdzsui világbajnokságra utazó keret. A verseny a vizes sportokat tömör...