kézilabda

2019.12.15. 10:33

Harcban a négyes döntőért a DVSC-utánpótlás

A DVSC I. osztályú bajnokságban szereplő ifjúsági- és serdülőcsapata is Final Fourt érő helyről várhatja a januári folytatást.

Fotó: illusztráció, Shutterstock

Az elmúlt évekhez hasonlóan ebben a szezonban is reális esélye van mindkét korosztályos csapatnak arra, hogy kiharcolja a négyes döntőbe jutást. A DVSC Schaeffler az ifjúságiaknál és a serdülőknél is a második helyen áll a Keleti csoportban – olvasható a klub hivatalos honlapján.

Az ifik 10 győzelemmel egy döntetlennel és egy vereséggel zárták a bajnokság első szakaszát. A Fradi elleni idegenbeli döntetlen a bravúr kategóriába tartozik, s ennek is köszönhető, hogy belefért a Hajdúnánáson elszenvedett vereség. Jelen állás szerint a Fradi, Debrecen, Hajdúnánás, Békéscsaba négyes harcolhat majd a Final Fourt érő első két helyért.

A serdülőknél nagy a tömörülés a százszázalékos listavezető Ferencváros mögött. A 9 győzelemmel egy döntetlennel és két verességgel álló DVSC Schaeffler a Dabassal, a Békéscsabával és a Szeghalommal küzdhet majd meg a második helyért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában