Szpari – Hornyák Marcell gólja döntött

Hornyák Marcell szerezte a hazai gólt
Hornyák Marcell szerezte a hazai gólt - © Fotó: Mán László
Nyíregyháza – Műfüves edzőmeccset játszott a Szpari a vendég Balmazújváros ellen.

Vasárnap nem játszott bajnoki a Spartacus, csütörtökön viszont műfűre lépett egy hazai edzőmeccsen. Az ellenfél az élvonalbeli Balmazújváros volt, amelyben néhány exszparista lépett pályára. A kellemes napsütésben jó iramú meccset játszottak a felek. Az első félidőben Dragóner Filip kihagyott egy jogos tizenegyeset, a másik oldalon Póti Krisztián lesről talált a kapuba. A második félidőben a hazaiaknak volt több lehetősége, ezek közül Hornyák Marcell értékesített is egyet. A látottak alapján megérdemelt volt a nyíregyháziak győzelme.

Nyíregyháza Spartacus-Balmazújváros 1-1 (0-0).

Spartacus: Megyeri (Fülöp a szünetben) – Szokol (Hinora, 63.), Fodor (Kelemen,a szünetben), Rubus (Végső, a szünetben), Forró (Starosta, 70.), Kártik (Ötvös ,30.), Kesztyűs (Gréczi, a szünetben), Szabó (Sinanovics, 63.), Csilus Á. ( Rezes, a szünetben), Papp (Kulcsár, a szünetben), Dragóner (Hornyák. a szünetben). Vezetőedző: Lucsánszky Tamás

Balmazújváros: Szécsi (Pogacsics,a szünetben)- Virág (Schmid Á. , a szünetben), Póti, Jagodics, Schmid M. (Bokros, a szünetben)., Harsányi, Kónya, Erdei, Kamarás, Rudolf, Batarelo. Vezetőedző: Horváth Ferenc.
Gól: Hornyák (50.)