Szórták a gólokat az újfalui futsalosok

Jól ment az újfaluiaknak a hétvégén
Jól ment az újfaluiaknak a hétvégén - © Fotó: Molnár Péter
Berettyóújfalu – Roppant magabiztos, 8–1-es sikert aratott a férfi futsal NB I. második fordulójában az MVFC-Berettyóújfalu, mely az Aramis SE gárdáját fogadta pénteken a Pálfi István Rendezvénycsarnokban.

Egyértelműen a hazaiak akarata érvényesült, egyik találat jött a másik után. A Mezei-Vill légiósa, Javi Sanchez kezdte meg a gólgyártást a hatodik percben. A fél­idő végére hat gólig jutottak a hajdú-bihariak. A második játékrészben már nem forogtak olyan nagy veszélyben a kapuk, az MVFC végül 8–1-es, megérdemelt győzelmet aratott.

Így nyilatkozott az újfaluiak honlapjának a csapat vezetőedzője, Sergio Mullor:

Azokat a hibákat szerettük volna elkerülni és javítani, amiket az első fordulóban, a Dunaferr ellen elkövettünk. Azt gondolom, hogy ez sikerült is, az első perctől az utolsóig meg tudtuk valósítani azt, amit elterveztünk. Boldog vagyok, hogy ez így történt és győztünk az első hazai találkozón.”

A sorozatban szereplő másik hajdúsági egylet, a DEAC hétfőn 18.30-tól a Veszprém otthonába látogat. A debreceniek az első körben 5–3-ra kikaptak a Nyírgyulajtól, míg a veszprémiek 4–2-re gyűrték le az Aramist.

HBN


A tények

MVFC-Berettyóújfalu–Aramis SE 8–1 (6–1)

Pálfi István Rendezvénycsarnok, vezette: Szilágyi N.

MVFC: Mezei D. – Daróczi D., Gál I., Amílcar, Rafael. Csere: Tihanyi Cs., Javi Sanchez, Rábl J., Harmati T., Trencsényi J., Nagy D., Takács Z., Kondás K.

Aramis: Hegedűs F. – Sámson Z., Póta B., Sivák P., Boznánszky G. Csere: Soós A., Tóth D., Héger A., Frankovszky D., Szabó Á., Frank T., Jovánczai Z., Gál A.

Gól: Javi Sanchez (6.), Harmati T. (7., 20.), Nagy D. (9.), Rábl J. (12., 15.), Frankovszky D. (23., öngól), Rafael (36.), illetve Gál I. (16.)További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek