Szörnyű tragédia a meccs után: DVSC-szurkolók a halálos baleset áldozatai

Akt.:
Hármas halálos baleset Tépe és Berettyóújfalu között
Hármas halálos baleset Tépe és Berettyóújfalu között - © Fotó: Matey István
Debrecen – “Négyen indultak útnak, mint már oly sokszor. Kiszurkolták a győzelmet, aztán elindultak hazafelé.”- írja a DVSC kézilabdacsapata a honlapján.

Békéscsabáról, kézilabdameccsről hazafelé tartó szurkolók szenvedtek baleset az éjjel. Hárman életüket vesztették a 47-es számú főúton Derecske és Berettyóújfalu között. Negyedik társuk válságos állapotban van.

Február 27-én 21 óra 30 perc körüli időben egy külföldi honosságú járműszerelvény haladt a Debrecen irányából Berettyóújfalu irányába a 47-es számú főúton, amikor a 32-es kilométer szelvénynél – eddig tisztázatlan okból – a pótkocsi hátsó kereke levált a tengelyről és nekicsapódott egy Debrecen irányába tartó személygépkocsinak. A személygépkocsi vezetője ennek következtében elvesztette uralmát járműve felett, átsodródott a menetirány szerinti baloldalba és frontálisan ütközött egy kamionnal – ezt már a rendőrség közölte vasárnap délelőtt.Az ütközés következtében egy 28 éves, egy 25 éves és egy 23 éves férfi a helyszínen életét vesztette, míg egy 28 éves férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja a baleset pontos körülményeit.


Három ember halt meg egy balesetben a 47-es főúton
Berettyóújfalu, Derecske – Derecske és Berettyóújfalu között ütközött egy kamion és egy személyautó. A balesetben három ember vesztette életét.