Szőnyegekért mentek

Szőnyegekért mentek
© Fotó: police.hu
Debrecen – A biztonsági őr tartotta vissza a rendőrök kiérkezéséig azt a két férfit, akik egy debreceni üzemből 19 darab szőnyeget akartak elvinni.


Egy biztonsági őr tett telefonon bejelentést a megyei rendőr-főkapitányságra 2015. február 20-án este fél nyolc körül arról, hogy Debrecenben, a Balmazújvárosi úti telephelyen két személyt visszatartanak, mert azok egy üzemből szőnyegeket akartak elvinni.

A járőrök a helyszínre mentek, ahol elfogták és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították F. Zoltán 47 éves és B. István 19 éves debreceni lakosokat, akiket a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak. A gyanú szerint B. Zoltán bemászott a Balmazújvárosi úti üzem ablakán, ahol két zsákba 19 darab szőnyeget rejtett el. A szőnyegekkel teli zsákokat a 47 éves férfi kiadta az ablakon B. Istvánnak, azonban azokat már nem tudták elvinni, mivel a biztonsági őr tetten érte őket.

A két férfival szemben a Debreceni Rendőrkapitányság lopási kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást. A két férfi beismerő vallomást tett. A szőnyegeket a rendőrök a tulajdonosnak visszaadták.

– police.hu –