Szomszédoknak ezúttal is olcsóbb a Campus

Szomszédoknak ezúttal is olcsóbb a Campus
Debrecen – Fontos célként tűzték ki, hogy a fesztivállal ne zavarják a környékbeliek nyugalmát.

Kelet-Magyarország legnagyobb nyári buliján, a nagyerdei Campus Fesztiválon idén is hatalmas buli készül, július 25–29. között a hazai élvonal mellett külföldi sztárok is erősítik a programot – az időben gondolkodók jelentős kedvezményekkel vehetnek részt a fesztiválon.

Élelmesek figyelmébe

Tavaly körülbelül ötvenezren szórakoztak a Nagyerdei Stadionban megrendezett Campus Fesztiválon, a programot látva egészen biztos, hogy a három hét múlva kezdődő fesztiválon is komoly nézősereg gyűlik össze, hiszen többek között újra játszik a Tankcsapda, a Republic, a Budapest bár, a Quimby, eljönnek a Dumaszínház humoristái és külföldi vendégként fellép a finn Apocalyptica, a kanadai The Real McKenzies és az Európa minden részéből zenészeket magába olvasztó Noise of Human Arts (N.O.H.A.).

A legélelmesebbek akár már áprilisban, a legjobb áron megvásárolhatták bérletüket, de a Debreceni Egyetem hallgatói jelenleg is hatalmas kedvezménnyel juthatnak hozzá a négynapos bulira szóló belépőhöz, s természetesen elővételben minden bérlet és napijegy olcsóbb, mint a helyszínen megvásárolva – a fesztivál weboldalán online vásárlással pluszkedvezményekhez is juthatunk.

Lakcímkártyával

„Fontos célként tűztük ki, hogy a rendezvénnyel ne zavarjuk a környékbeli intézményeket, illetve az itt élők nyugalmát, ennek érdekében a tavalyival megegyező intézkedéseket léptettünk életbe a hang és biztonság tekintetében egyaránt. A »szomszédban« lakóknak külön jegyakciót hirdetünk az idei évben is, a napijegy 5500 Ft helyett 3000 Ft-ba; a bérlet 12 500 Ft helyett 7000 Ft-ba kerül, amit személyi igazolványuk és lakcímkártyájuk bemutatásával vehetnek igénybe a közelben lakó vendégeink” – mutat rá egy újabb kedvezményre Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató, aki azt is elmondta, hogy a környék lakóit levélben is értesítik. A többek között az Apafi utcától a Nagy Lajos király térig is terjedő terület részletes utcalistája a fesztivál hivatalos weboldalán, a Jegy menüpont alatt olvasható.

HBN–SzL

 

Korábban a 2012-e Campus Fesztiválról: