Szombaton startol a hagyományos Decathlon Családi Futás

Akt.:
Szombaton startol a hagyományos Decathlon Családi Futás
© Illusztráció: Derencsényi István
Debrecen – A Debreceni Kilométerek Sportegyesület már negyedik alkalommal szervez Decathlon Családi Futást 2016. május 21-én 14.00 órától. A rajt a Decathlon Áruház parkolójában lesz, ahol 1,5 km-es és 6 km-es távon lehet indulni.

A rendezvény célja minden évben, hogy minél többen kezdjenek el sportolni, mozogni, gyerekek és felnőttek egyaránt. A rövidtávon nincs nevezési díj. A nevezési díj (6 km-e távnál) levásárolható a rajtszám felmutatásával a Decathlon Áruházban. A rajt előtt Sipos Nóra a G4 Fitnesz aerobic edzője tart közös bemelegítést. A rövidtávot teljesítők a célban müzli szeletet, nápolyit, szőlőcukrot, kekszet és vizet kaptak. A hosszabb távon indulók emlékérmet vehettek át a célban. A díjakat a Decathlon Áruház ajánlotta fel a versenyzőknek.

A futás útvonala (1 kör: 3 km):

Decathlon Áruház parkoló – Karinthy Frigyes utca – Kaffka Margit utca – Karinthy Frigyes utca – Tankó Béla utca – Akadémia utca – Decathlon Áruház parkoló.

Forgalomkorlátozásra lehet számítani ezeken az utcákon 2016. május 21-én 13:30-tól 15:30-ig. Az útvonal nem kerül lezárásra, de a polgárőrség által biztosítva lesz. Kérünk minden futót a futás útvonalán fokozott óvatossággal közlekedjen!

– Debreceni Kilométerek Sportegyesület –
hirdetés