Szombaton Nagyváradra, szeptember elején Egerbe megyünk

A Factum Sport NB I A-ra készülő csapata augusztus 25-én megvívja első felkészülési meccsét Nagyváradon a hazaiak alakulata ellen.

Michael Schuurs vezetőedzőt megkérdeztük, mit vár ettől a találkozótól, hiszen teljesen a felkészülés elején tartunk még, vagyis van esély rá, hogy nem leszünk elég acélosak: – Nem lehet, hanem biztos, hogy elég gyengén fogunk játszani. Nincs begyakorolt figuránk még, a csapat csak egy hete tréningezik, de ez egyáltalán nem baj. Majdnem mindegy, hogy kikapunk vagy sem, illetve, ha igen, mennyivel. Ez az első meccs arra lesz jó nekem, hogy személyesen is lássam a Factum játékosait játék közben. A teljes keret megy, akik most együtt edzenek, mindenkit látni szeretnék ott.

A nagyváradi mérkőzés magyar idő szerint 17:30-tól kezdődik.

Emellett ami már biztos, hogy ott leszünk az egri Dobó-kupán is. Szeptember 1-én 16 órától a szintén A csoportos Jászberénnyel, másnap, 2-án pedig vagy a hazai pályán játszó, legutóbb az NB I B-ben negyedik Egerrel vagy az NB I A-s bajnok Szolnokkal játszunk (attól függően, hogy az első napon milyen eredmények születtek). A második találkozó kezdése is kérdéses még, 16 vagy 18 óra lesz.