Szombaton ismét pofonparti, Lakatos Máté Eb-n, Nagy Timiék Tatán

Szombaton ismét pofonparti, Lakatos Máté Eb-n, Nagy Timiék Tatán
© Fotó: HBN archív
Debrecen – Május 16-án, vagyis holnap ismét Debrecenben (Angyalföld tér 7., DVSC terem) rendezik meg a DVSC hagyományos pofonpartiját.

A lebonyolítás a szokásos, vagyis 12 órától a kicsik, utána közvetlenül (elvileg 16 órától, de egyébként, ahogyan befejeződik az ifjabbak viadala) a felnőttek (és az másodéves ifik) lépnek a ringbe. Az esemény továbbra is ingyenes és bárki előtt nyitott.

Salánki László edző vezetésével Komor László és Norbert, valamint Nagy Tímea is Tatán edz. Emellett ne feledjük, hogy Lakatos Máté számára ma kezdődik el Ukrajnában a junior Európa-bajnokság, vagyis érte kell leginkább szorítanunk ma, hogy jó sorsolást kapjon holnap, amikor már vélhetően bokszolni is fog. Hajrá, Máté!


Nagy Angi a vb-n a szombati sorsolást várja

Jól érzi magát, a másik időzónára történő átállás is sikeres volt, a formája remek: Nagy Angéla, a DVSC 52 kilós junior bokszolója már Tajvanon készül a korosztályos világbajnokságra a magyar válogatott többi tagjával egyetemben. Salánki László tréner tanítványa küldött pár fotót is az uazásról és az első napról. Hajrá, Angi!

Nagy Angéla: – Már csak súlyhozó edzéseink vannak, illetve amelyek felpörgetnek minket. Ezek egy órásak nagyjából. Szerencsére nem vagyok fáradt, sikerült átállni (ott 6 órával járnak előrébb, vagyis amikor itt mondjuk reggel 7 óra van, ott már délután 13 óra – a szerk.). Jó formában érzem magam.

Salánki László hozzátette még, hogy nem elképzelhetetlen, hogy már aznap ringbe száll Angi, de azért esélyesebb, hogy hétvégén kezdi el a reményeink szerint hosszú versenyt a tehetséges ifjú lány, diákolimpiai bajnokunk.


– Koppányi Szabolcs –
dvscboxing.hu
hirdetés