„Szólok a rendőröknek” – Idős férfit fosztott ki egy nő Debrecenben

Debrecen – A gyanúsított egy 87 éves férfi kezéből tépte ki a pénztárcát. A debreceni nyomozók befejezték a nyomozást.

Egy idős férfi tett bejelentést a rendőrségre 2018. augusztus 31-én 11 óra körül arról, hogy Debrecenben, a Csapó utcában egy nő kitépte a kezéből a pénztárcáját. A 87 éves sértett elmondta a rendőröknek, hogy a nő, miután elvette a pénztárcáját, pár métert futott, majd kivett belőle két darab 10 ezer forintos bankjegyet. Az idős férfi ekkor rászólt a támadójára, hogy értesíteni fogja a rendőrséget, ha nem adja vissza a tárcáját és a pénzét. A nő ekkor visszaadta a férfinak a pénztárcát, valamint az egyik bankjegyet és elfutott a helyszínről.

A rendőrök széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. L. Ilonát a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak vele szemben eljárást. A 48 éves debreceni nő elismerte a bűncselekmény elkövetését – írja a police.hu.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.