Szokatlan mentés Hajdú-Biharban: gödörből hívták a tűzoltókat

Akt.:
Szokatlan mentés Hajdú-Biharban: gödörből hívták a tűzoltókat
© Illusztráció: Matey István
Hajdú-Bihar – Munkagödörbe esett egy férfi a sötétben. Miután rájött, hogy nem tud egyedül kimászni, inkább segítséget hívott. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Fém hulladéktároló gyulladt meg hétfőn délután Bocskaikertben, a Pacsirta és Buzogány utca kereszteződéséven. A két köbméter hulladékot a debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották. Anyagi kár nem keletkezett.

Egy lakóház teljes terjedelmében égett késő délután Hajdúsámsonban, a Budaházi utcában. A lángoló épületet a debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották. A tűz keletkezési okát a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vizsgálja. Az eset során egy embert a mentőszolgálat kórházba szállított. A lakóházban pedig jelentősebb anyagi kár keletkezett.

sa11

Fotó: katasztrófavédelem

Három méter mély gödörből riasztották a debreceni tűzoltókat hétfőn késő este. Sámsonkert közelében egy út mellett sétáló férfi a sötétben egy munkagödörbe esett. Miután rájött, hogy egyedül nem tud kimászni, hívta a tűzoltókat. A helyi tűzoltók dugólétra segítségével kimentették a férfit, aki nem sérült meg.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Hajdúnánás - A sofőr ivott, és a kamion műszakija sem volt már érvényes. A rendőrök büntetőeljárást indítottak a kisvárdai férfival szemben. A rendőrök november 13-án 22 óra körül az M3-as autópálya 181. kilométerszelvényében, Hajdúnánásnál észrevettek egy forgalommal szemben közlekedő kamiont. A...

Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar - Gázpalackrobbanás és mérgező gáz veszélye is ott rejlett a lángoló tamásipusztai hodályban. Ügyeleti hírek. A megyében szolgálatban lévő mentők, a rendőrök és a tűzoltók is segédkeztek a vasárnap délutáni baleset helyszínén. Hajdúnánás közelében a 3501-es számú úton egy személyautó ...