Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.04. 13:54

Fesztivál – idegen nyelven Rakamazon

<p>Rakamaz - Az angol, német, francia, olasz vagy orosz nyelvű produkció maximális időtartama 25 perc lehet.</p>

A rakamazi Erzsébet Királyné Oktatási-és Nevelési Intézmény április 26-án ismét megrendezi – immár negyedik alkalommal – az idegen nyelvű diák drámafesztivált. A fesztivál programjában általános és középiskolai tanulókból álló csoportok vehetnek részt (1-12. évfolyam), amelyek létszáma kísérőkkel együtt maximum 25 fő lehet.
Az angol, német, francia, olasz vagy orosz nyelvű produkció maximális időtartama 25 percesre tervezhető, melyen belül a prózai részek terjedelmének meg kell haladnia az előadás időtartamának felét. Fontos szempont, hogy a csoportok a tanulók életkorának megfelelő darabot válasszanak. A produkciókat szakmai zsűri bírálja el, minden résztvevő ajándékot kap!
A nevezési díj a fellépők létszáma szerint 1000 Ft/fő , a nevezési határidő pedig április 12. Jelenkezni, illetve további információkat kérni Perényiné Ragályi Irén tanárnőtől lehet a 42/570-300 és 06-70/3675-205-ös telefonszámon.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!