Szóbeli sértés miatt késelt a támadó a polgári sörözőben

Akt.:
Szóbeli sértés miatt késelt a támadó a polgári sörözőben
© Fotó: police.hu
Polgár – T. János a megszúrt férfi védelmére kelő vendégbe is belemártotta a pengét.

Életveszélyt okozó testi sértés miatt nyomoznak azzal a polgári férfival szemben, aki két embert szúrt meg február 14-én egy sörözőben. A megyei rendőr-főkapitányság közlése szerint a gyanúsított, T. János (63) a támadást követően elmenekült, de a rendőrök később az otthonában elfogták. A férfi – aki egyik áldozatát életveszélyesen megsebesítette – őrizetbe került, kezdeményezték előzetes letartóztatását – írta a közelmúltban a Hajdú-bihari Napló.

– A szemtanúk szerint a férfi minden előzmény nélkül támadt rá a pultnál iszogató egyik vendégre. Egy tíz centiméteres pengéjű pillangókéssel vesetájékon szúrta, majd a sértett védelmére kelő másik vendégbe is belemártotta a pengét. A 44 és 42 éves férfiakat kórházba szállították, egyikük életveszélyes, a másik pedig könnyű sérüléseket szenvedett – írja a Zsaru Magazin. Bíró János alezredes, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálati osztályának kiemelt főnyomozója arról beszélt a hetilapnak, hogy a támadó kését megtalálták a sörözőben, a tanúk pedig arról számoltak be, hogy a késelés előtt nem hallottak szóváltást és arról sem tudtak, hogy az először megszúrt férfival T. János haragban lett volna. A támadó a rendőrségi kihallgatásán beismerte tettét, amelyet azzal indokolt, hogy a férfi előző nap szóban megsértette.


A törzsvendégek nem értik, hogy mi törhetett rá a támadóra
Polgár – Csendes embernek ismerték az idősödő férfit, aki egy polgári sörözőben késelt.


A rendőrök elfogták a polgári késelőt
Polgár – Egy nő tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. február 14-én 13 óra 39 perckor arról, hogy egy polgári presszóban az egyik férfi késsel megszúrt két vendéget.

hirdetés