Magyarország

2008.06.30. 10:06

Nem fizettek a csókosok

<p>Kiborult a bili a fővárosban. Akadt egy bátor őr, aki most ország világ elé tárta az igazságot, hogy az egyik önkormányzati parkolási társaság teljes kollektívája zsebre dolgozik. <STRONG>Szántó István</STRONG> jegyzete</p>

Elöször a főnökével akarta megosztani az információt, de mivel az nem akarta meghallgatni az ügyvédje menedzselésével nyilvánosság elé tárta a sikkasztást, a korrupció minden részletét. Mint tudjuk, a rendőrség már vizsgálja az ügyet.

Egy hét alatt legalább négy televíziós műsorban volt szerencsém végighallgatni a már munkanélkülivé vált parkolóőr sztoriját. Hogy ő először adatokat gyűjtött, megfigyelte a korrupt kollégákat, rendszerezte az úgynevezett „csókos” nem fizető autósok rendszámait majd, kiderítette hány százmillió forinton osztoznak a bennfentes kollégák és vezetőik. Ezek után érthető módon már egyetlen társaság se kötne vele életbiztosítást.

Nos, amit valamennyi híradásból hiányolok: ha egyszer ez az ember tudta, hogy a korrupt rendszer évek óta a vezetés tudtával olajozottan működik mire számított? Valójában mit szeretett volna megosztani a főnökével? A suskát vagy az igazságot?

A pácba került főnöke már bizonyára megbánta, hogy nem fogadta sebtében a bátor parkoló őrt. Mára már mindketten tudják, - Hofi után szabadon –hogy az az üzlet, amiből kimaradtunk az bizony korrupció. Büntetendő korrupció!

-Szántó István-

Előzmények:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!