Szó szerint teret adna a fiataloknak az LMP jelöltje

Debrecen – A debreceni időközi választás kampányfinisében tartotta meg a Madách téren Tóth Tamás, az LMP önkormányzati képviselő-jelöltje utolsó sajtótájékoztatóját, melyen részt vett a párt országgyűlési képviselője, Ikotity István is.

A szombat délelőtti eseményen arról beszélt, hogy a fiatalok elvándorlásához hozzájárul települések nem megfelelő magtartó képessége is. Ezek közé olyan apróságoknak látszó dolgok is tartoznak, mint a kellő számú játszótér, illetve olyan közösségi terek kialakítása, ahol a fiatalok kulturált körülmények között kapcsolódhatnak ki. Az emberekkel folytatott beszélgetésekből az derült ki számára – tette hozzá -, hogy ezek a problémák a debreceni 6-os választó kerületben is foglalkoztatják az ott élőket. Éppen ezért az egyik lépésként javasolja, hogy a város hozzon létre egy fitneszparkot ebben a kerületben is, ne kelljen a város másik végébe eljárniuk, ha kikapcsolódásra vágynak. Bár kérdésünkre konkrét helyet nem tudott „kijelölni”, de úgy véli, az önkormányzatnak több lehetősége is lehet a megoldásra.

A politikus-jelölt elmondta még, sikeresnek érzi a kampányukat, a választók többségével személyesen is tudott beszélni, és kizárólag csak a kerület problémáival foglalkoztak.

HBN-ÉP


Nyolcan küzdenek meg a közgyűlési helyért Debrecenben

A pártok külön-külön méretik meg magukat az önkormányzati választáson.