dvsc

2020.01.14. 17:54

Pávkovics: fontos lenne ismét magunk mellé állítani a szurkolókat

A csapat arra törekszik, hogy a szurkolók örömmel nézzék a Loki-meccseket.

Fotó: dvsc.hu

A DVSC 5-ös számú belső védője, Pávkovics Bence nyilatkozott a dvsc.hu-nak. A labdarúgó elmondta, úgy érzi, a csapat sok pozitívumot nyújtott a Nyíregyháza elleni meccsen, ami biztató lehet a jövőre nézve.

„Jól érzem magam, örülök neki, hogy bő egy hete elkezdődött a felkészülés, nagyon vártam már az edzéseket”

– fogalmazott Pávkovics Bence a klubhonlapnak. A játékos a nyíregyházi edzőmeccsről is beszélt. – Tipikus felkészülési találkozó volt. Kicsit fáradtabbak voltak a lábak, talán emiatt több volt a hiba és a pontatlanság, de szerencsére sok pozitívumot nyújtottunk, ami biztató lehet a jövőre nézve. Úgy gondolom, többé-kevésbé sikerült megvalósítanunk, amit a vezetőedző kért tőlünk, de az biztos, hogy mindenki a maximumot akarta nyújtani – mondta a Loki védője.

A Loki január 25-én egy igazi rangadóval kezdi a tavaszi szezont, ugyanis az Újpest FC érkezik a Nagyerdei Stadionba. A védő elmondta, számára mindig különlegesek maradnak a lila-fehérek elleni meccsek.

- Három szép évet töltöttem Újpesten, sok barátom van ott, akik ellen mindig jó érzés pályára lépni. Szeretnénk győzelemmel nyitni természetesen, hisz sokkal jobb tavaszt kell produkálnunk, mint amilyen az ősz volt. Ha visszatekintünk az előző bajnokságra, amikor a helyezésünknek köszönhetően az Európa Ligában indulhattunk, nagy ösztönzést adhat az előttünk álló meccsekre. Fontos lenne ismét magunk mellé állítani a szurkolókat, arra törekszünk, hogy az emberek örömmel nézzék a Loki-meccseket. Ami engem illet, jó lenne minél többet játszani, amikor pedig megkapom a lehetőséget, élni a bizalommal. Nagyon jól éreztem magam a válogatottnál is, egy jó teljesítménnyel szeretném, ha újból behívnának, de ezért nap, mint nap keményen kell dolgoznom – zárta szavait Pávkovics Bence

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában