Szintre hozzuk, ha lemaradt

Szintre hozzuk, ha lemaradt
Debrecen – Megnéztük, mi újság a Kiss Attila vezette Hajdúböszörménnyel, trükkös balkanyart teszteltünk Debrecenben, és még fürdési tanácsokat is osztogattunk.


Az élővíz veszélyes, főleg, ha még szabályt is sértünk!

Hajdú-Biharban idén már ketten fulladtak vízbe, a megyében a nyílt vizek közül egyedül a Látóképi Tófürdőben (Macsi-Balcsi) engedélyezett a fürdés, ennek ellenére több tiltott helyen – Keleti-főcsatorna, Hortobágy, Berettyó, Körös – is vízbe merészkednek a strandolók.

viz


Hajdúböszörmény köszöni szépen, jól van

A böszörményiek ugyan érzik Debrecen közelségének hátrányait, de inkább az előnyeit akarják kihasználni. Interjú Kiss Attilával, a város polgármesterével.

boszormeny


Puskával akart véget vetni a bulinak egy férfi Sámsonban

A kocsma előtt állók felé lőve igyekezett csitítani a hangzavart.

Olympics Day 6 - Shooting


Videó: A hely, ahol tényleg megöregszel, mire kikanyarodsz

Olvasónk felvetésére megnéztük Debrecen egyik legszemetebb elágazását, ahol csúcsidőben simán hosszú percekbe telik egy balkanyar. Mi sem csalódtunk benne.

kanyar


Újra hőlégballonok lepik el a debreceni eget

Debrecenben rendezik meg augusztus 11–18. között a 19. FAI Hőlégballon Európa-bajnokságot. A le- és felszállás helyszíne a Tócóvölgy, a debreceni és a hajdúszoboszlói repülőtér lesz.

ballon


Nem tudni, vizsgálja-e valaki a debreceni menekülteket

Mennyire kell tartanunk a sok ezer kilométert embertelen és tisztálkodási lehetőséget nélkülöző körülmények között megtett menekültek egészségügyi állapota miatt? Kíváncsiak voltunk, vajon az egészségügyi kockázatokat igyekeznek-e szűrésekkel mérsékelni.

mt


Gyönyörű videón a Debrecenre lecsapó szerdai zivatar

Egy cívisvárosi videós megörökítette a szerda délutáni felhőszakadást, és gyorsan faragott is belőle egy timelapse-gyöngyszemet. A végeredmény tényleg nem semmi.

vihar

hirdetés