Szinte bármivel feldobhatjuk a kertet

Akt.:
Szinte bármivel feldobhatjuk a kertet
© Fotó: Cheryl Niemela
Debrecen – Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy a kreativitásunkat bárhol kiélhetjük.

Ha sok a szabad­időnk, vagy szeretnénk valami egyedit alkotni, de lakás már tele van a jobbnál jobb holmikkal, akkor irány a kert. (Már akinek van.)

A kerti járda és a virágágyások csak arra „várnak”, hogy némi kreativitással tovább csinosítsuk őket. Használhatunk hozzá régi tányérokat, fémcsöveket, köveket, különböző színre festett faléceket, egyszóval bármit, amit csak a ház körül találunk és némi kézügyességgel széppé tudjuk varázsolni. Akkor tudjuk elkerülni, hogy úgy nézzen ki a kertünk, mint egy kacatbolt, ha mindezt ízléssel és kellő kritikával csináljuk.

Kerti pad, olcsón, házilag

Ugye milyen mutatós ez a kerti pad?

pad1

Ülőpárnákkal kiegészítve még kényelmesebb lenne, ám akkor nem látszana, miből készült valójában az ülőalkalmatosság. Igen, hat fagerenda és tizennégy beton falazóblokk, némi festék és lakk. Ennyi. Nem kell kopácsolni, kínlódni, csak megvárni a száradást és már használhatjuk is.

A másik most bemutatott kerti „bútor” már a végtelenségig minimalista, mégis a megfelelő környezetben nagyon mutatós lehet egy-két cserép virággal a környékén, esetleg némi festéssel, párnákkal. A tanulság? Ne féljünk a ház körüli „maradékokat” és a fantáziánkat használni.

HBN

Címkék: , ,hirdetés