Színházi esték: Frida

Frida - a Budapesti Operettszínház és a Duda Éva Társulat sikermusicalje (képünkön Gryllus Dorka és Szabó P. Szilveszter)
Frida - a Budapesti Operettszínház és a Duda Éva Társulat sikermusicalje (képünkön Gryllus Dorka és Szabó P. Szilveszter) - © Fotó: Dömölky Dániel
Debrecen – Látványos összművészeti produkcióval kecsegtet a Nagyerdei Szabadtéri Színpad a következő előadására. Augusztus 7-én este a Budapesti Operettszínház és a Duda Éva Társulat a színház, az élőzene, a kortárs tánc és a videóművészet hatásos elegyével idézi meg Frida Kahlo különös sorsát és világát.

Szertelenség és kicsapongás, lesújtó tragédiák, egy életre szóló szerelem és persze a meghökkentő festmények magával ragadó története ez. A kora XX. századi Mexikóváros, Detroit, New York és Párizs forgatagában járunk, ahol a technika, a művészet és a világnézet is forradalmi – olvasható a darab ajánlójában. A két részben előadott zenés játék főszerepeiben: Gryllus Dorka és Szabó P. Szilveszter (képünkön); Molnár Áron, illetve Papadimitriu Athina.

A Nagyerdei Szabadtéri Színpad műsora:

  • 08.09. 19 óra: Nemzetközi Katonazenekari Fesztivál
  • 08. 11. 20 óra: Álomutazók – a Ruby Harlem, Buka Péter, valamint a Dánielfy Gergő és az Utazók fellépése
  • 08. 12. 20 óra: ExperiDance Production – a Gyöngyhajú lány balladája