baleset

2019.10.17. 16:58

Négyes karambol a 33-as főúton

A baleset a főút Hortobágy és Nagyhegyes közötti szakaszán történt.

Fotó: Matey István

Összeütközött két kisteherautó, egy kamion és egy úthenger csütörtök délután Hajdú-Bihar megyében, a 33-as főút Hortobágy és Nagyhegyes közötti szakaszán – adta hírül honlapján a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A balesethez a hajdúszoboszlói katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói és a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentést.

A kamion hátulról nekiütközött egy kisbusznak, melyet nekitolt az úthengernek és a másik kisteherautónak – tudtuk meg a baleset körülményeiről a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleményéből. A közúti közlekedési baleset a 33-as számú főút 76. kilométerszelvényében történt 16 óra 20 perc körül. A balesetben ketten megsérültek, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték – tette hozzá a rendőrség.

A helyszínelés és műszaki mentés idejére a főút balesettel érintett szakaszát a rendőrök teljes szélességében lezárták, a forgalmat Tiszacsege és Balmazújváros irányába terelték. A munkálatok 22 óra 40 perckor befejeződtek, a forgalom az érintett útszakaszon zavartalanul halad, közölte a rendőrség az éjszakai órákban.

Forrás: Google Térkép

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában